Fushë-Kosova, 10 orë pa rrymë

Fushë-Kosova, 10 orë pa rrymë

Ekonomia gusht 10, 2018 - 12:38
Lexo lajmet më të fundit nga vendi. rajoni dhe bota

Banorët në rrugën “Shefki Kuleta”, në Komunën e Fushë-Kosovë, ka mbi 10 orë që kanë mbetur pa rrymë, raporton “Zëri.info”.

Ata për “Zërin”, kanë deklaruar se rryma është ndalur në ora 3 të mëngjesit dhe as pas 10 orësh rryma nuk ka ardhur.

ka thënë se bëhet fjalë për prishje në rrjet dhe kjo është arsyeja se pse në këtë rrugë nuk ka rrymë që 10 orë.

“Bëhet fjalë për prishje në rrejt. Ekipet e KEDS-it kanë dal menjëherë në vend të ngjarjes dhe janë duke bërë maksimumin që ajo prishje të sanohet sa më shpejt të jetë e mundur” /ZERI

LEXO EDHE: Zvarritet Projektligji për Paga