Kundërshtohet projektligji për vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme
Foto: Laura Hasani

Kundërshtohet projektligji për vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme

Ekonomia qershor 21, 2018 - 12:41
Lexoni më shumë detaje

Me pesë vota kundër, katër për dhe një abstenim, komisioni për Legjislacion, Mandate dhe Imunitet nuk ka arritur ta miratoj në parim projektligjin për shqyrtimin dhe vërtetimin e pasurisë së pajustifikueshme, raporton "Zeri.info".

Pro këtij vendimi ka qenë propozuesja e projektligjit, njëkohësisht kryetarja e komisionit, Albulena Haxhiu, anëtari Korab Sejdiu, Sami Kurteshi si dhe Frashër Krasniqi.

Ndërsa, diskutimi po vazhdon me pika tjera të rendit të ditës. /ZËRI/