Sot nis ndërtimi i autoudhës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Sot nis ndërtimi i autoudhës Prishtinë-Gjilan-Dheu i Bardhë

Ekonomia prill 15, 2018 - 08:06
E Fundit

Nën organizimin e Ministrisë së Infrastrukturës, sot mbahet ceremonia e inaugurimit të fillimit të punimeve për ndërtimin e autoudhës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë.

Ceremonia inauguruese e fillimit të punimeve për ndërtimin e autoudhës Prishtinë – Gjilan – Dheu i Bardhë, mbahet në vigjilje të “Betejës së Zhegocit”, në të cilën u vranë tetë ushtarë të UÇK-së dhe 18 civilë.

LEXO EDHE: U importuan 2 milionë kg lodra nga Kina – rrezikohet shëndeti i fëmijëve

Ceremonia e inaugurimit të punimeve do të mbahet në Zhegoc të Gjilanit, nga ora 11:30.