Me një video fantastike ‘Stupcat’ tregojnë se si vendi ynë është i përfshirë në korrupsion

Me një video fantastike ‘Stupcat’ tregojnë se si vendi ynë është i përfshirë në korrupsion

Ekonomia shkurt 12, 2018 - 14:38
Përmes kësaj videoje, “Stupcat”, tregojnë sesi lindë korrupsioni

Grupi i mirënjohur i humorit “Stupcat” në bashkëpunim me UNDP-në dhe SDC-në, kanë realizuar një video në të cilën tregohet se si vendi ynë është i përfshirë në korrupsion.

Përmes kësaj videoje, “Stupcat”, tregojnë se korrupsioni lind para se njerëzit të vijnë në jetë, transmeton "Zeri.info".

Për më shumë, ju ftojmë që të shikoni këtë video e cila është realizuar në vitin 2016.

(Kjo video është prodhuar me ndihmën e Programit të Kombeve të Bashkuara për Zhvillim (UNDP) dhe me përkrahjen financiare të Agjencisë Zvicerane për Zhvillim dhe Bashkëpunim (SDC). Përmbajtja e kësaj video është vetëm përgjegjësi e “Stupcave”, dhe në asnjë mënyrë nuk mund të konsiderohet si pasqyrim i pikëpamjeve të UNDP-së dhe SCD-së.)