Me kriptovaluatat e vogla, të gjithë harruan për këtë gjigant, i cili përsëri arriti rekorde

Me kriptovaluatat e vogla, të gjithë harruan për këtë gjigant, i cili përsëri arriti rekorde

Ekonomia janar 20, 2018 - 09:01

Aksionet e Apple në fund të vitit 2017 sollen një rekord të ri dhe ka arritur çmimin e 177 dollarë dhe analistët besojnë se tashmë në Janar vlera e tregut të kompanisë mund të arrijë një mijë miliardë dollarë. Në vitin 2017, çmimi i aksioneve të Apple u rrit me 46%.

FORTRADE, për të gjithë ata që janë të interesuar për të mësuar se si të tregtojnë me çmimin e aksioneve të Apple dhe kompanive e tjera (kontratat për diferencë në çmim CFD) ose thjesht duan të zgjerojnë njohuritë e tyre, ka përgatitur një manual falas se si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku ". Manuali është përshtatur për të gjitha nivelet e njohurive dhe mund ta shkarkoni  në linkun e mëposhtëm.

Manuali falas "Si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku" mund ta shkarkoni këtu.

Produktet  Apple nga seria iPhone në vitin 2017 përfshinte tri modele të reja: iPhone 8, 8-plus dhe modeli iPhone X i cili është lancuar me rastin e dhjetë vjetorit të iPhone. Njoftimi më 12 shtator se iPhone X ka hyrë në para-shitje dhe me 27 tetor zyrtarisht arriti që të jetë në dispozicion në 3 nëntor. Çmimi fillestar i iPhone X është 999 dollarë.

Image

Rezultatet e biznesit të Apple në tremujorin e fundit të vitit 2017 tejkaluan pritjet. Fitimet për aksion arritën 2.07 dollarë ndërsa të ardhurat u rritën në 52.6 miliardë dollarë. Vlerësimi i kompanisë për shitjet e ardhshme të modelit të iPhone për 2018 është 84-87.5 milionë copë, duke sugjeruar parashikime optimiste rreth iPhone X.

Manuali falas "Si të tregtoni me çmimin e aksioneve nga kolltuku" mund ta shkarkoni këtu.

Investimet intensive në Kinë, ka bërë qe të jetë tregu i tretë më i madh për Apple (pas SHBA dhe Evropës) e cila u shpagua. Shitjet në Kinë arritën 9.8 miliardë dollarë, që është 12% më shumë se 2016.

Edhe nëse tregu i kompjuterëve mund të zvogëlohet, Apple vazhdon të regjistrojë shitjet rekorde për Mac-un legjendar. Të ardhurat nga shitjet e tij u rritën 7.17 miliardë dollarë ose 25% krahasuar me 2016, duke arritur një rekord të lartë.

Tregtia me CFD dhe produkte të tjera me levë bartë një nivel të lartë të rrezikut për kapitalin tuaj sepse çmimet shumë shpejtë mund të lëvizin në drejtim të kundërt. Kini kujdes: Ju mund t’i humbni të gjitha, por jo më shumë sesa keni në llogarinë tuaj tregtare. Këto produkte mund të mos jenë të përshtatshme për të gjithë klientët, prandaj sigurohuni se kuptoni rrezikun dhe kërkoni këshilla të pavarura. Ky material nuk përmban oferta ose kërkesa për transaksione për cilindo instrument financiar. Fortrade nuk pranon asnjë përgjegjësi për çfarëdo përdorimi të informacionit ose për ndonjë pasojë që mund të rezultojë nga përdorimi i tij. Nuk jepet asnjë garanci në lidhje me saktësinë ose plotësinë e këtij informacioni prandaj çdo person që vepron konform tij do ta bëjë këtë krejtësisht në përgjegjësinë e vet.