Përveç rrymës, veriu nuk paguan as ujë (Video)

Përveç rrymës, veriu nuk paguan as ujë (Video)

Ekonomia dhjetor 12, 2017 - 18:10

Mbi 140 milionë euro konsiderohet borxhi i banorëve në pjesën veriore të Kosovës për energjinë e shpenzuar.

Administratorja Ardiana Hoxhiq, vlerëson se kjo çështje është politike dhe qeveria e Kosovës është dashur që në bisedimet e Brukselit si pikë ta parë ta këtë borxhin e rrymës dhe ujit.