23 vjet nga vrasja e Xhemail Mustafës, rrëfimi rrënqethës i bashkëshortës pak orë pas atentatit [video]

23 vjet nga vrasja e Xhemail Mustafës, rrëfimi rrënqethës i bashkëshortës pak orë pas atentatit [video]

Dosier November 23, 2023 - 15:39

Sot janë bërë 23 vjet nga vrasja e Xhemail Mustafës, njërit prej bashkëpunëtorëve më të ngushtë të ish-presidentit të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Më shumë se dy dekada nga kjo vrasje që tronditi opoinionin publik, ende nuk dihen autorët e këtij akti të rëndë, madje as nuk ka të dyshuar.

Ndërkohë 23 vjet më parë një ekip i AP-së kishhte marrë në intervistë zonjën Mustafa, e cila mes trishtimit dhe dhimbjes tregon sesi e mori vesh lajmin më të hidhur në jetën e saj.