Momenti kur presidenti i ndjerë Ibrahim Rugova njoftoi se vuante nga sëmundja e rëndë [video]
Foto:Laura Hasani

Momenti kur presidenti i ndjerë Ibrahim Rugova njoftoi se vuante nga sëmundja e rëndë [video]

Dosier January 21, 2023 - 12:55

Sot bëhen 17 vite nga vdekja e ish-presidentit historit të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Ishte larguar për pak kohë nga aktivitetet e përditëshme si president i Kosovës. Nuk kishte paraqitje publike dhe nuk shfaqej në ekran.

Ibrahim Rugova po u mungonte shqiptarëve të Kosovës, por askush nuk e dinte arsyejen. Spekulimet nisin të qarkullojnë për sëmundjen e ish presidentit të Kosovës por asgjë nuk thuhej me saktësi të plotë.

Ishte vet presidenti ai që thirri një konferencë për shtyp dhe njoftoi se vuan nga kanceri në mushkri.

Në këtë video shihet momenti tejet prekës kur Rugova jep lajmin për sëmundjen që për shume ishte godi tje e madhe.