Bashkëshortja e Agim Ramadanit publikon hartimin e tij të fundit në 58-vjetorin e lindjes

Bashkëshortja e Agim Ramadanit publikon hartimin e tij të fundit në 58-vjetorin e lindjes

Dosier May 03, 2021 - 10:59

3 maji i vitit 1963 shënon datën e lindjes së heroit, Agim Ramadani.

Në 58-vjetorin e lindjes, bashkëshortja e tij, Shukrije Ramadani, e ka publikuar hartimin e tij të fundit nga shkolla e mesme.

“Sot është ditëlindja jote e 58,Gimi jem,apo e 22 si hero i atdheut!Në gjurmim kujtimesh nga ato pak dokumente e foto të rinisë që kanë shpëtuar nga dora barbare kam gjetur hartimin e fundit nga shkolla e mesme,ku profesoresha Shejnaze Elezi të noton me 5 plus. Sot do ta ndajë me ju miq të nderuar,me ju që çmoni Agimin dhe vlerat e lirisë!”.

Agim Ramadani i njohur si “Katana” ra në altarin e lirisë më 11 prill 1999 në Junik në vendin e quajtur “Rrasa e Zogut”.

Image

Image