Momenti kur Ibrahim Rugova tregoi se vuante nga kanceri

Momenti kur Ibrahim Rugova tregoi se vuante nga kanceri

Dosier January 21, 2021 - 09:04

Sot u bënë 15 vjet nga vdekja e presidentit historik të Kosovës, Ibrahim Rugova.

Ibrahim Rugova po u mungonte shqiptarëve të Kosovës, por askush nuk e dinte arsyen.

Spekulimet kishin nisur të qarkullonin për sëmundjen e ish-presidentit të Kosovës, por asgjë nuk thuhej me saktësi të plotë.

Ishte vetë presidenti ai që thirri një konferencë për shtyp dhe njoftoi se vuante nga kanceri në mushkri.