Infektuar: 40117
Shëruar: 25586
Vdekur: 1026
Momente të rralla brenda familjes Jashari

Momente të rralla brenda familjes Jashari

Dosier March 05, 2020 - 09:14

Në ditët kur tërë Kosova dhe kombi shqiptar kujton dhe nderon veprën e sakrificën e familjes Jashari, e cila u flijua për ditët që sot gëzojmë,  do të ndajmë një video të rrallë, në të cilën shihet se si komandanti legjendar Adem Jashari bashkë me Hamëz Jasharin dhe familjar të tjerë, këndojnë e vallëzojnë, në odën e familjes.

Video e realizuar në vitin 1995, s’ka se si tjetër vetëm të mbush me emocion, kur sheh fëmijët e Jasharajve, gratë e tyre teksa bëjnë jetën e  tyre të përditshme.