Daliç: Këta djem nuk janë normalë, tani nëse do Zoti…

Daliç: Këta djem nuk janë normalë, tani nëse do Zoti…

Botërori 2018 korrik 11, 2018 - 23:31
Lexoni më shumë detaje

Para pak ditësh qau, sot Zllatko Daliç ishte i buzëqeshur, i vetëdijshëm se Kupën e Botës e ka fituar tashmë, edhe nëse finalja nuk shkon mbarë.

Trajneri i Kroacisë ka pasur fjalë të mëdha për lojtarët e tij.

“Përgëzoj djemtë dhe them ‘nuk janë normalë’. Nuk jam unë ai që ka merita në këtë grup, janë këta djem, që kanë vrapuar e luftuar. Faleminderit, faleminderit te gjithëve, në Kroaci, Bosnje-Hercegovinë e kudo në botë. Nuk duam të ndalemi, kur erdhëm në Moskë thamë që do qëndrojmë aty deri në fund. Tani duam trofeun, nëse do edhe Zoti, do ta fitojmë”.