Botërori 2018, Komuna e Prishtinës akuzohet për skandal!

Botërori 2018, Komuna e Prishtinës akuzohet për skandal!

Botërori 2018 qershor 13, 2018 - 17:07

Komuna e Prishtinës akuzohet për skandal, një ditë para fillimit të Kampionatit Botëror të futbollit.

Në fakt, Komuna e ka bllokuar aktivitetin e transmetimit publik të Kampionatit Botëror 2018 në mënyrë skandaloze.

Më poshtë mund t’i shihni dokumentet dhe kërkesat zyrtare të kompanisë që planifikonte ta bënte organizimin e këtij aktiviteti në sheshin e Prishtinës.

Image

Image
Image
Image
Image
Image