Parashikimi ndryshe për fituesen e Botërorit

Parashikimi ndryshe për fituesen e Botërorit

Botërori 2018 qershor 12, 2018 - 20:49
Lexo detajet

32 skuadra, vetëm një fituese! Por, si mund ta parashikosh se cila prej kombëtareve do të ngrejë trofeun e madh më 15 korrik në Moskë?

Duke iu referuar statistikave, përplasjeve dhe trendit që është ndjekur në të shkuarën, BBC Sport ka eleminuar 31 skuadra dhe ka dalë në parashikimin se kush do të kurorëzohet kampione e Botës pas thuajse një muaji. /Tch/ Image