Stoltenberg: Nuk ka plane për armë bërthamore në vendet e tjera të NATO-s

Stoltenberg: Nuk ka plane për armë bërthamore në vendet e tjera të NATO-s

Bota April 23, 2024 - 18:56

Sekretari i Përgjithshëm i NATO-s Jens Stoltenberg, ka siguruar se nuk ka aspak plane për të zgjeruar programin e përbashkët të sigurisë bërthamore të NATO-s, dhe se nuk do të vendosen armë bërthamore në vendet e tjera të Aleancës.

Këto deklarata Stoltenberg i ka dhënë gjatë vizitës së tij në Poloni.

Ndërsa Varshava më herët ka deklaruar se ishte e gatshme të presë armët atomike aleate në territorin e saj. /abcnews