Tensione në Kuvendin e Republika Srpskas, deputetët i marrin ‘turr’ njëri-tjetrit

Tensione në Kuvendin e Republika Srpskas, deputetët i marrin ‘turr’ njëri-tjetrit

Bota December 01, 2022 - 21:45

Disa deputetë në Kuvendin e Republikës Srpska në Bosnjë, për pak sa nuk janë rrahur.

Në rrjete sociale është publikuar një video, ku shihet një tension ndërmjet deputetëve Nebojsha Vukanoviq dhe Petko Rankiq.

Përplasja e mundshme fizike mes dy deputetëve, është evituar nga një grup deputetësh.

Sipas mediave, nuk dihet saktësisht se për çfarë u zunë dy deputetët.