Zelensky pret samitin e sigurisë ushqimore në Kiev

Zelensky pret samitin e sigurisë ushqimore në Kiev

Bota November 26, 2022 - 15:09

Presidenti ukrainas Volodymyr Zelensky ka pritur një samit ndërkombëtar në Kiev për të diskutuar sigurinë ushqimore dhe eksportet bujqësore. Samitit iu bashkuan kryeministrat e Belgjikës, Polonisë dhe Lituanisë dhe presidenti i Hungarisë.

Zelensky hapi samitin duke folur në një panel të rrethuar nga shefi i tij i shtabit dhe kryeministri.

Presidenti francez Emmanuel Macron dhe shefja e Komisionit Europian Ursula von der Leyen mbajtën fjalime përmes videolive. /abcnews