Gjithçka ndodhi në një dasmë, mjeku zbulon çfarë “fshihej” në trupin e së resë

Gjithçka ndodhi në një dasmë, mjeku zbulon çfarë “fshihej” në trupin e së resë

Bota January 18, 2022 - 17:22

Një palestineze u bë virale për shkak se jetoi për tre muaj me një plumb në shpinë dhe nuk kuptoi asgjë.

Adi Bloy shkoi në dasmën e një shoku në Bregun Perëndimor tre muaj më parë. Aty nuk dihet sesi ka marrë një plumb në shtyllën kurrizore por nuk ka kuptuar asgjë. Kaluan javë dhe ajo ndjeu një shtrëngim, megjithatë kurrë nuk e mendonte se në trupin e saj ishte një plumb.

Sipas Times Of Israel, Bloy shkoi te mjeku pasi kishte dhimbje, duke menduar se ishte diçka muskulare, por rrezet X zbuluan të vërtetën.

“Gjatë dasmës ndjeva një dhimbje akute. Nga supet tek këmbët. Në fillim mendova se kisha tërheqje, fustani nuk më kishte as vrimë”, tha jo.

Dasma u zhvillua në fshatin Mukhmas dhe sipas shkrimit, Adi me siguri ka marrë një “plumb qorr”.