Infektuar: 70185
Shëruar: 313132
Vdekur: 1616
Betohet nënpresidentja e SHBA-së, Kamala Harris

Betohet nënpresidentja e SHBA-së, Kamala Harris

Bota January 20, 2021 - 17:54

Zëvendëspresidentja e Shteteve të Bashkuara të Amerikës, Kamala Harris sapo ka bërë betimin e saj në pozitën e rë.

Ajo tha se do të mbështes dhe mbrojë kushtetutën e SHBA-së.

“Unë Kama Harris betohem se unë do të mbështes dhe mbrojë kushtetutën ë shteteve të bashkuara të Amerikës, përkundër të gjithë armiqve të brendshëm dhe të huaj, dhe që unë do të kem besimin e plotë dhe aleancën ndaj këtij vendi dhe e marrë përsipër këtë detyrim lirisht pa asnjë hezitim apo qëllim shmangieje dhe që unë me besnikëri do të bëjë detyrën që po më jepet”, tha ajo./Zëri