Infektuar: 4307
Shëruar: 2095
Vdekur: 94
Gjen portofolin që ia kishin vjedhur 31 vjet më parë

Gjen portofolin që ia kishin vjedhur 31 vjet më parë

Bota September 17, 2019 - 23:32
Detajet

Një grua ka përjetuar një histori krejt të pabesueshme. Ndoshta mund ta kishte harruar se e ka pasur ndonjëherë, por ajo gjeti kuletën e saj 31 vite pasi ia kishin vjedhur. Pasi e hapi, ajo zbuloi se të gjithë sendet personale ishin brenda, përveç parave.

Kanë qenë disa punëtorë ndërtimi ata që kanë arritur të gjejnë kuletën e gruas në Winterthur. Në një bosht ventilimi, ata gjetën aksidentalisht një kuletë, e cila duket se kishte qëndruar atje për një kohë të gjatë.

Kuleta kishte  brenda jo vetëm kartat e kreditit me logot e vjetëruara dhe një kartë kursimi, por edhe dy bileta autobusi falas të vlefshme deri në fund të marsit 1988.

Punëtorët i dhanë portofolin policisë së qytetit Winterthur. Më pas u zbulua se kuleta  ishte vjedhur në vitin 1988 nga një grua. Meqenëse të gjitha sendet personale ishin përveç parave cash, zyrtarët ishin në gjendje të kontaktonin menjëherë gruan 56-vjeçare.