Infektuar: 9869
Shëruar: 5480
Vdekur: 303
8 lindje të regjistruara në vendet e shenjta gjatë Haxhit 2019

8 lindje të regjistruara në vendet e shenjta gjatë Haxhit 2019

Bota August 13, 2019 - 14:32
Lexo Detajet

Spitalet në Mekë dhe vendet e shenjta në Mina dhe Arafat shënuan tetë lindje ndërsa Haxhi i Haxhijve ishte në proces, tha të dielën Ministria e Shëndetësisë Saudite.

Një raport i ministrisë i realizuar nga Agjencia Saudite e Shtypit (SPA) thoshte që Spitali i Maternitetit dhe Fëmijëve Makkah regjistroi 5 lindje, dy në Arafat dhe një në Mina.

Foshnjat e lindura në Arafat u dorëzuan nga  haxhijtë, të cilët  po kryenin ritet e Haxhit në Malin e Shenjtë më 10 gusht, ditën e dytë të Haxhit. Nuk dihej nëse nënat e foshnjave të tjera ishin gjithashtu haxhilerë.