Këshilli i BE-së takohet sot në Luksemburg, kjo është agjenda

Këshilli i BE-së takohet sot në Luksemburg, kjo është agjenda

Bota tetor 15, 2018 - 11:11
Lajmet e fundit nga vendi!

Sot në Luksemburg zhvillohet takimi i ministrave të punëve të jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian.

Takimi i ministrave të punëve të jashtme të vendeve anëtare të Bashkimit Evropian do të zhvillojë sot takimin e radhës në Luksemburg.

Në agjendë janë disa çështje të ndryshme, përfshirë referendumin e zhvilluar së fundmi në Maqedoni.

Por, po ashtu pjesë e agjendës janë edhe zgjedhjet në Bosnjë e Hercegovinë më 7 tetor, transmeton lajmi.net.

Në mesin e tema të tjera do të jenë sanksionet për Rusinë, Asambleja e 73-të e Përgjithshme e Kombeve të Bashkuara dhe situata në Libi.