Koreja Veriore akuzon SHBA-në

Koreja Veriore akuzon SHBA-në

Bota gusht 10, 2018 - 13:21
Lexo për më shumë detaje

Ministria e jashtme e Korejës Veriore  tha se kishte bërë gjeste të ndryshme të vullnetit të mirë, dhe ende SHBA është  ende duke ndjekur një "skenar të vjetëruar"  duke rrezikuar çdo lëvizje drejt denuklarizimit, shkruan CNN, përcjell”Zeri.info”.

Koreja e Veriut mbetet nën një sërë sanksionesh ndërkombëtare dhe amerikane mbi programin e saj bërthamor dhe testet e raketave, përcjell”Zeri.info”.

 Ajo gjithashtu akuzoi zyrtarët e SHBA-së për "duke shkuar kundër politikave  të Presidentit Trump" duke "bërë akuza të pabaza" dhe "përpjekje të pasuksesshëm në intensifikimin e sanksioneve dhe presionit ndërkombëtar/ZERI/.