Studentja e cila bëri vetëvrasje për shkak të abuzimit seksual

Studentja e cila bëri vetëvrasje për shkak të abuzimit seksual

Bota gusht 10, 2018 - 10:52
Lexo për më shumë detaje

 Një studente e juridikut në Afrikën Jugore ka bërë vetëvrasja pas dhunimit në universitetin Grahamstown, shkruan Daily Mail, përcjell”Zeri.info”.

 Besohet se kishte qenë e abuzuar disa muaj më parë në shkollën e saj pas një njoftimi përmes rrjetit të saj “Instagram” që para se t’i jep fund jetës së saj kishte shkruar ditën e lindjes dhe daten paraprake “Askush se meriton që të dhunohet”, kishte shkruar Khensani Maseko, vazhdon më tutje”Zeri.info”.

Ajo njihet në Universitetin e saj për inteligjencën dhe ishte përfaqësuse e Këshillit Studentor të Universitetit, policia ka hapur rastin dhe së shpejti do të bëhen publike të dyshuarit/ZERI/.