Shqetësuese mbeturinat në majën Everest

Shqetësuese mbeturinat në majën Everest

Bota gusht 10, 2018 - 10:11
Lexo për më shumë detaje

Disa foto tronditëse janë shpërnda në internet ku turistët kanë treguar jo fotot mahnitëse të majës  me të lartë në botë, por mbeturinat të cilat janë duke u bërë problem për natyrën,shrkuan Daily Mail, përcjell”Zeri.info”

Gjeologu Alton Beyr ka thënë se shumë here këto mbeturina janë djegur ose janë varrosur nga njërezit, mirëpo shishet e qelqit jane bërë problem shqetësuese si dhe plastika pas djegies së tyre liron helmet toksike poashtu edhe varrosja e tyre helmon ujerat nëntokësore/ZERI/.

Image
Image
Image