Gratë amerikane me pjesëmarrje rekorde në zgjedhjet afatmesme në SHBA

Gratë amerikane me pjesëmarrje rekorde në zgjedhjet afatmesme në SHBA

Bota gusht 08, 2018 - 13:43
Lexo për më shumë detaje

Guvernatorët e SHBA-së do të përballën më shumë gra në zgjedhjet afatmesme në nëntor të këtij viti, përcjell”Zeri.info”.

Pas primareve  të së martës në katër shtete, tani 11 kandidatë janë  femra për guvernator kurse dhe së paku 173 deri më tani jashtë Shtëpisë së Bardhë, vazhdon më tutje “Zeri.info”.

Rezultatet  kanë treguar një histori për pjesëmarrjen e gruas në politikë/ZERI/

Image