Kronologjia e gjenocidit në Srebrenicë

Kronologjia e gjenocidit në Srebrenicë

Bota korrik 11, 2018 - 13:52
Lexo detajet

Srebrenica është sinonim i konfliktit që ka shkatërruar ish-Jugosllavinë. Gjenocidi i kryer në vitin 1995 në këtë qytet dhe zonat përreth ende konsiderohet krimi më i madh në Evropë që nga Lufta e Dytë Botërore.