Muaji i mjaltit i cili përfundoj me fatalitet

Muaji i mjaltit i cili përfundoj me fatalitet

Bota korrik 11, 2018 - 08:44
Lexo për më shumë detaje

Një çift izraelit pasi kishin vendosur që muajin e mjalit ta kalojnë në Honduras , njëri prej tyre humbi jetën pasi ishte mbështjellur në kallblon e “zip line”, shkruan Fox News, përcjell “Zeri.info”.

Çifti i sapo martuar thuhet se dëshironi dalje në det, mirëpo pas një defekti në kabllo, Shif Franken  27-vjeçare  është bllokuar më pastaj, burri i saj Eagel Tishman 27-vjeçar erdhi nga prapa dhe duke mos mundur të ndalet e goditi atë dhe u rrëzua.

Bashkëshorti ka humbur jetën kurse gruaja e tij është në një gjendje shumë të rëndë shendetësore/ZERI/.