Ajo që doli nga qielli shtangu banorët, nuk dinë as çka është

Ajo që doli nga qielli shtangu banorët, nuk dinë as çka është

Bota shkurt 22, 2018 - 09:13

Facebook është bërë sërish “vitrina” e diskutimit për mendime të ndryshme.  Shkak për këtë është bërë një video virale e postuar nga një përdorues, ku tregohet një siluetë e çuditshme në qiell që shkakton dritë.

 Të shumtë kanë qenë ata që kanë komentuar se këtu ka të bëjë “dora e Zotit”.

 Samira Aissa ishte ajo që publikoi videon, e cila deri tani ka grumbulluar më shumë se 36 milionë shikime, më shumë se 17 mijë reagime dhe është ndarë nga më shumë se 500 mijë njerëz.

A është një video e vërtetë apo është një tjetër rast i rremë?
Shikojeni vetë!