Rrëzohet dhe shpërthen në flakë helikopteri

Rrëzohet dhe shpërthen në flakë helikopteri

Bota shkurt 13, 2018 - 11:09
Dëshmitarët kanë përshkruar ndeshjen e helikopterit në shkëmbinjë dhe goditjen në tokë duke vrarë tre britanikë para se të mbijetuarit 'e mbuluar në gjak' dalin nga flakët.

Sipas "The Daily Mail" Helikopteri i ekskursionit u rrëzua në Grand Canyon në natën e shtunë, duke vrarë tre pasagjerë britanikë transmeton "Zëri.info"

Mbijetuesit shihen të tronditur nga djegia e të mbeturave, ndërsa të tjerët pritën nëntë orë për ekipet e emergjencës në stuhi.

Ndërsa hetuesit përpiqen të bashkojnë ngjarjet që rrethojnë tragjedinë, kjo është ajo që dimë deri tani për rrëzimin:

Becky Dobson, 27 vjeç, i dashuri i saj Stuart Hill, 30 vjeç, dhe vëllai i tij, Jason Hill, 32 vjeç, vdiqën të gjithë.

Ellie Milward, 29 vjeç, bashkëshorti i saj Jonathan Udall, 32 vjeç, e dashura E Jason Jennifer Barham, 39 vjeç dhe piloti Scott Booth, 42 vjeç, u transportuan në spital.

Të gjashtë miqtë kishin kursyer para për një vit për udhëtimin në Amerikë për të festuar ditëlindjen e 30-të të Stuart dhe muajin e mjaltit të Ellie dhe Jonathan.

Të mbijetuarit ishin mbetur në pritje për nëntë orë, për ekipet e emergjencës që luftonin me një stuhi 50mph.

Dëshmitarët raportuan e kishin parë helikopterin jashtë kontrollit përpara se një grua të dilte nga flakët duke bërtitur.

Kleriku David Hill tha se djemtë e tij Stuart dhe Jason ishin 'të pandashëm'

Babai i Becky Dobson, Peter, tha se vajza e tij ishte plot me jetë dhe mezi priste të shkonte në Las Vegas për ditëlindjen e 30 të të dashurit të saj'. /Zëri.info/