Zgjohet pas orës 12 të ditës, 2 orë not e ngritje të peshave

Zgjohet pas orës 12 të ditës, 2 orë not e ngritje të peshave

Bota janar 10, 2018 - 20:30

Vladimir Vladimiroviç Putin, presidenti i Rusisë, njihet si një person që bën një jetë jo të zakonshme, duke numëruar kështu shumë gjëra që s’i praktikojnë liderët tjerë botërorë.

Putini  jeton natën dhe praktikisht të gjithë ditën e kalon duke parazituar në shtrat. Ai është tërë ditën pjesë e medias ruse por edhe jashtë tyre, megjithatë por pjesën më të madhe të punëve të tij i përfundon natën, transmeton gazetametro.net

Ish-agjenti i KGB nuk ngrihet nga krevati pa kaluar ora 12 e mesditës, siç shkruhet në një prol të tij të realizuar në 2014-ën nga Ben Judah. Judah kaloi tre vite duke hulumtuar rreth jetës së Putin për librin e tij. Mëngjesi i tij përfshin një omletë të madhe ose një tas të madh me qull, shoqëruar me vezë thëllëze dhe gjizë.

Pas mëngjesit dhe Putin shkon të notojë për rreth dy orë dhe nalizon stërvitjen e tij me ngritje peshash. Mbi të gjitha mëngjeset e liderit rus karakterizohen nga vetmia. Miku i tij më i afërt është qeni Labrador, Koni, që e pret në buzë të pishinës derisa mbaron stërvitjen. Derisa Putin përfundon mëngjesin dhe aktivitetin fizik, ka ardhur pasditja. Atëherë ai ulet dhe nis të lexojë shtypin e ditës.Image

Vladimir Vladimiroviç Putin, presidenti i Rusisë, ka qenë kryeministër nga viti 1999 deri në vitin 2000. President nga 2000 deri më 2008 dhe përsëri kryeminister nga 2008 deri më 2012. Nëna e tij ishte nënpunëse në një fabrikë, ndërsa i ati i tij ishte marins i një nëndetseje./gazetametro.net