Meta po teston chatbot-in me Al për ta integruar në Instagram

Meta po teston chatbot-in me Al për ta integruar në Instagram

Auto&Tech June 30, 2024 - 07:51

Ai është krijuar për t’u angazhuar me përdoruesit në një mënyrë argëtuese dhe interaktive, duke ofruar përgjigje dhe rekomandime të personalizuara.

CEO i Meta-s, Mark Zuckerberg, e parashikon chatbot-in si një “formë arti” në zhvillim që do të përmirësohet me kalimin e kohës, shkruajnë mediat e huaja, përcjell Telegrafi.

Ndërsa fokusi fillestar është te argëtimi, ai beson se chatbot-i do të bëhet përfundimisht mjet i sofistikuar për krijuesit dhe bizneset që të ndërveprojnë me audiencën e tyre.

Për të siguruar transparencë, Meta do ta etiketojë chatbot-in si Al, në mënyrë që përdoruesit të jenë të vetëdijshëm se po ndërveprojnë me një makinë artificiale.

Bëhet e ditur se kompania po bashkëpunon me krijues si Wasted dhe Don Allen Stevenson III për të zhvilluar versionet e hershme të këtij chatbot-i.

Ndryshe, përpjekja e Meta-s për mjete me Al përputhet me trendin në rritje të integrimit të Inteligjencës Artificiale në platformat e rrjeteve sociale. /telegrafi