Kerr Renault Captur i ri “00”, plus mundësi udhëtimi në Evropë veç me Auto Mita

Kerr Renault Captur i ri “00”, plus mundësi udhëtimi në Evropë veç me Auto Mita

Auto&Tech May 15, 2024 - 09:25

Për shumë prej nesh, sa kemi qenë në shkollë matematika gjithmonë na është dukur shumë e vështirë për t’u kuptuar. Kjo derisa Auto Mita na prezantoi një fromulë matematikore shumë të thjeshtë!

Për të gjithë dashamirët e makinave që duan të zëvendësojnë më shpesh veturat e tyre të vogla, me vetura krejtësisht të reja e të mrekullueshme, Auto Mita vjen me një formulë matematikore shumë të thjesht për ju.

Me një kalkulim të thjeshtë ju mund ta posedoni veturën Renault Captur “00” sa hap e mbyllë sytë!

Si ndodh e gjithë kjo?

Auto Mita e merr veturën tuaj, e vlerëson disa mijë euro, ndërsa ju i’a shtoni pjesën tjetër të mbetur cash ose me kredi, e kerri juaj i vogël bëhet krejtësisht kerr i ri!

Nëse vetura juaj e vjetër vlen deri në 9,000 €, ju mund ta bleni të renë duke paguar për 84 muaj vetëm 248€ në muaj!

Me këtë superofertë për veturë të re, 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

">Auto Mita dhuron gjithashtu edhe 3 udhëtime në Evropë. Ndërkaq, fituesit e tyre do të përzgjidhen në mënyrë të rastësishme nga Auto Mita.

 

Hajt kallxom tash, kush t’përcjellë e t’pret ma mirë se Auto Mita?!

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Për t'u bërë pjesë e kësaj superoferte dhe mundësie udhëtimi në Evropë, kontaktoni për më shumë informacione në: 

Facebook: Auto Mita

Instagram: auto.mita

Nr.tel: 045 500 588

E-mail: [email protected]