Muaji Loyalty në CineStar – çdo vizitë është një përvojë yjore!

Muaji Loyalty në CineStar – çdo vizitë është një përvojë yjore!

Auto&Tech April 03, 2024 - 16:25

Për ata që nuk e dinë ende, programi i anëtarësimit në CineStar Megaplex ka dy nivele besnikërie. Niveli i parë është STARS CLUB BASIC, i cili u ofron anëtarëve përfitime të ndryshme si një dhuratë mirëseardhjeje, aftësinë për të mbledhur pikë dhe për t'i shkëmbyer ato për çmime tërheqëse dhe një zbritje prej 10% në produktet nga asortimani i barit.

Image

Anëtarët më besnikë kanë mundësinë e avansimit në nivelin STARS CLUB PLUS dhe në këtë mënyrë marrin përfitime edhe më të vlefshme dhe tërheqëse - një dhuratë shtesë mirëseardhjeje, kupon për ditëlindje, Members Menu me çmim më të mirë, mundësia e rezervimit online si dhe oferta speciale të ndryshme.

Gjatë muajit prill, të gjithë anëtarët gëzojnë përfitime premium të rezervuara zakonisht për anëtarët e PLUS:

E HËNE E ANËTARËVE – Biletat e së hënës për vetëm 2,90 € për të gjithë anëtarët

• Anëtarët e rinj fitojnë menjëherë pikë të dyfishta të anëtarësimit dhe popcorn falas

• Të gjithë anëtarët e STARS CLUB BASIC kanë të njëjtat përfitime si PLUS anëtarët për të gjithë muajin

• Anëtarët të cilët gjatë këtij muaji përmirësojnë anëtarësimin e tyre në PLUS fitojnë kuponin për zbritje 20% në të gjitha menutë dhe mbushje popcorni falas për të gjithë muajin.

• Shkëmbim pikësh për shpërblime të ndryshme

Image

Bashkohuni me ne këtë prill dhe le ta bëjmë çdo moment filmi të paharrueshëm.

Image

Artikull i sponsorizuar!