Si të dilni nga parkingu pa rrezikuar të përplasni ndonjë veturë tjetër [video]

Si të dilni nga parkingu pa rrezikuar të përplasni ndonjë veturë tjetër [video]

Auto&Tech February 08, 2024 - 09:33

Në të shumtën e rasteve dalja nga parkingu mund të jetë një fazë stresuese për shumë shoferë e sidomos për shoferët më të rinj.

Por, një video e ndarë në rrjetet sociale ju tregon mënyrën ideale se si të dilni nga parkingu pa përplasur veturën në anën tjetër.

Fillimisht, mos u ngutni të merrni kthesë menjëherë me veturën tuaj, transmeton Telegrafi.

Siguroheni që të ecni fillimisht përpara deri në gjysmë, pastaj filloni dhe të ktheni timonin tuaj djathtas ose majtas, varësisht se nga cila anë do të shkoni.