Instagrami i mundëson përdoruesve shkarkimin e përmbajtjes së Reel

Instagrami i mundëson përdoruesve shkarkimin e përmbajtjes së Reel

Auto&Tech November 27, 2023 - 11:10

Instagram po hap mundësinë për përdoruesit që të shkarkojnë siç duhet përmbajtjen Reel, për të lejuar njerëzit jashtë SHBA-së ta bëjnë këtë.

Përdoruesit, të cilët deri më tani donin të ruanin një video të Reel për më vonë, kryesisht duhej ta bënin këtë duke e ruajtur atë në Instagram.

Përveç nëse ata jetojnë në Shtetet e Bashkuara, ku Reels mund të shkarkohen nga qershori, transmeton Telegrafi.

Megjithatë, kjo tani po ndryshon dhe Instagram po fillon të lejojë përdoruesit në mbarë botën të shkarkojnë Reels.

Ndryshimi i ri u njoftua nga shefi i Instagramit, Adam Moser, dhe vjen pasi opsioni për të shkarkuar fizikisht Reels ishte i disponueshëm vetëm në SHBA për muaj të tërë.

Megjithatë, edhe këtu do të ketë një “truk”. Reels e shkarkuar nga Instagram do të kenë një “shenjw identifikuese” që përmban logon e Instagramit dhe emrin e llogarisë.

Kjo nuk është e re, sepse TikTok dhe YouTube tashmë kanë diçka të ngjashme dhe si të siguroheni që ajo që shkarkohet të tregojë nga cili shërbim vjen, nëse publikohet në një shërbim tjetër.