Artan Thaçi bëhet me veturë të re! Kampanja më e re në Auto Mita, kësti 35% më i ulët për 6 vjet

Artan Thaçi bëhet me veturë të re! Kampanja më e re në Auto Mita, kësti 35% më i ulët për 6 vjet

Auto&Tech October 24, 2023 - 10:19

Auto Mita, në partneritet me Bankën Kombëtare Tregtare (BKT), ofron një mundësi financiare inovative për blerjen e makinës tuaj të re.

Kjo ofertë ju jep mundësinë të paguani pjesën tjetër të shumës në fund të periudhës, pas 6 vjetësh, duke e lehtësuar kështu barrën financiare.

Norma nominale e interesit për këtë ofertë është 5.99%, dhe norma efektive e interesit është 6.34%. Kësti llogaritet me 20% të shumës së pjesëmarrjes së klientit dhe 35% të pagesës përfundimtare pas 6 vjetësh.

Këtë ofertë së fundmi e ka shfrytëzuar edhe ish-banori i Big Brother VIP, Kosova, Artan Thaqi, i cili ka vendosur të blejë makinë të re.

Ai thotë se oferta e fundit e Auto Mitës është tejet e përshtatshme për ata që dëshirojnë të blejnë veturë.

“Kam vendos me marrë Renault Australin, këtë do ta gëzojmë. Ka qenë kampanja e Auto Mita, ka qenë e përshtatshme për mu s’kam hezitu e kam marrë, e kam bërë një marrëveshje të shpejtë, tha ai.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Auto Mita (@auto.mita)

Ndryshe kjo nuk është hera e parë që familja e Artan Thaçit bashkëpunon me Auto Mitën. Ikona e humorit, Rasim Thaçi-Cima, sa ishte gjallë, e kishte dërguar makinën në servis për të bërë një transformim të saj.

Përfaqësuesi i Ranault në Kosovë, Auto Mita, kishte marrë përsipër transformimin e kësaj veture përkundër gjendjes së saj.

Falë punës së “Auto Mitës” vetura e Cimës tashmë është transformuar totalisht.

I biri premtoi se do ta ruajë atë siç e kishte ruajtur Cima.