iPhone 15 Pro Max ka probleme serioze me ekranin

iPhone 15 Pro Max ka probleme serioze me ekranin

Auto&Tech October 17, 2023 - 20:46

Seria e re e telefonit iPhone 15 Pro duket se ka vështirësi shtesë me cilësinë e produktit.

Telefonat e rinj janë pllakosur nga shumë probleme që kur dolën, duke përfshirë problemet me integritetin strukturor të telefonave, si dhe problemet me veshjen prej titani në kutitë e telefonit, deri te mbinxehja e telefonave.

Tani është shfaqur një problem tjetër, i cili është po aq serioz, nëse jo më i madh se problemet që janë shfaqur më parë, dhe këtë herë përdoruesit e iPhone 15 Pro Max po raportojnë probleme me djegien e ekranit.

Problemet me djegien e ekranit të iPhone 15 Pro Max janë të papranueshme për një produkt që vjen nga Apple, transmeton Telegrafi.

Sipas ankesave nga disa përdorues të iPhone 15 Pro Max, telefonat e rinj po vuajnë nga disa probleme serioze me djegien e ekranit.

Ende nuk dihet se si Apple do ta trajtojë atë. Sidoqoftë, nëse keni probleme me një ekran të djegur në iPhone 15 Pro Max ose ndonjë model tjetër, këshilla është të kontaktoni Apple dhe të kërkoni një zëvendësim.