Sony me ofertë për blerësit e Play Station 5 – publikon listën e videolojërave falas

Sony me ofertë për blerësit e Play Station 5 – publikon listën e videolojërave falas

Auto&Tech September 27, 2023 - 18:49

Edhe pas tre vjetësh, çmimi i Play Station nuk po bie, por Sony ende po provon mënyra të tjera për të tërhequr klientët.

Në promovimin më të fundit, kushdo që blen një Sony Playstation 5 merr një nga video lojërat e ofruara falas.

Kjo ofertë filloi disa ditë më parë dhe zgjat deri më 20 tetor, dhe përfshin një sërë video-lojërash ekskluzive, disa prej të cilave kushtojnë 70 dollarë secila, si God of War: Ragnarok dhe The Last of Us 1.

Lista e lojërave video falas përfshin:

* Marvel’s Spider-Man: Miles Morales
* Marvel’s Spider-Man: Remastered
* God of War Ragnarök
* Horizon Forbidden West
* Ghost of Tsushima Director’s Cut
* Ratchet & Clank: Rift Apart
* Demon’s Souls
* The Last of Us Part I
* Sackboy: A Big Adventure
* Returnal
* Uncharted: Legacy of Thieves Collection
* Death Stranding: Director’s Cut