Shikoni BMW Neue Klasse Electric Sedan duke u vozitur në videot e reja zyrtare

Shikoni BMW Neue Klasse Electric Sedan duke u vozitur në videot e reja zyrtare

Auto&Tech September 10, 2023 - 22:05

Një nga debutimet më të rëndësishme në IAA Mobility 2023 në Mynih ishte koncepti BMW Vision Neue Klasse që parashikon pasardhësin elektrik të Serisë 3 që do të hyjë në prodhim në vitin 2025 dhe të ardhmen e prodhuesit bavarez në përgjithësi.

Koncepti tani përdoret si ylli kryesor në fushatën e fundit “shumëdrejtimëshe” të BMW-së të quajtur “Neue New”, duke përfshirë video me pamje vozitjeje, përcjell Telegrafi.

Sipas BMW-së, Vision Neue Klasse “shënon një fillim të ri për markën” dhe një “mënyrë të re të të menduarit”.

Në të vërtetë, modeli përfaqëson një largim nga stili i përdorur në ofertat aktuale të prodhimit, me linja më të thjeshta dhe veçori të teknologjisë së lartë.

Në të njëjtën kohë, ai pritet të ofrojë një lloj të ri të “pajisjeve brenda kabinës”, me një gjeneratë krejtësisht të re të sistemit BMW iDrive duke përfshirë një ekran ultra të gjerë.