Vetëm një muaj nga lansimi, kërkesë e madhe për Renault Austral – shitjet tejkalojnë pritshmëritë

Vetëm një muaj nga lansimi, kërkesë e madhe për Renault Austral – shitjet tejkalojnë pritshmëritë

Auto&Tech March 16, 2023 - 16:15

Vetëm një muaj pas prezantimit zyrtar në Prishtinë, nga përfaqësuesi zyrtar Auto Mita, kërkesa për Renault Austral tejkalon të gjitha pritshmëritë.

Si fitues i çmimit Auto Best 2023, Renault Austral sjell: teknologjinë e avancuar 4Control, motor hybrid, 32 sisteme ndihmëse të shoferit dhe shumë veçori të tjera bëjnë veturën Austral t’i kaloj të gjitha pritshmëritë.

Këto veçori e bëjnë këtë veturë tejet të dëshiruar nga të gjithë vozitësit dhe adhuruesit e veturave, dhe mund ta merrni duke filluar nga çmimi 29.990 euro.