“Volvo” vjen zyrtarisht në Kosovë

“Volvo” vjen zyrtarisht në Kosovë

Auto&Tech November 15, 2022 - 10:17

Prodhuesi i njohur i veturave “Volvo” tani do të jetë prezent përmes një përfaqësie edhe në Kosovë.

Bëhet fjalë për veturat e prodhuara nga një korporatë prodhuese shumëkombëshe me seli në Goteborg të Suedisë.

Lajmi për ardhjen e kësaj marke veturash në Kosovë vjen në kohën kur përfaqësues të saj kanë thënë kompania po synon të arrijë “barazinë e çmimeve” – midis makinave me benzinë dhe elektrike.

Madje, sipas parashikimeve të tyre, kjo do të mundë të ndodhë hiç më larg se deri në mesin e kësaj dekade.

E njohur në të gjithë botën si një markë premium, në Suedi konsiderohet kryesisht një makinë praktike familjare.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Volvo Kosova (@volvokosova)

Por duke pasur parasysh faktin se është edhe një sinonim i sigurisë, besueshmërisë dhe cilësisë, Volvo është bërë një nga markat emblematike në botë.

Ky është artikull i sponsorizuar.