Kjo është vetura më e shitur në 6-mujorin e parë të këtij viti në Kosovë

Kjo është vetura më e shitur në 6-mujorin e parë të këtij viti në Kosovë

Auto&Tech July 25, 2022 - 14:52

Shumë gjëra dhe punë në jetën tuaj nuk do të mundë të rregulloheshin në kohë nëse nuk do të kishte mjete transportuese, posaqërisht vetura.

Rrugëve të qytetit e sidomos në kryeqytet ka shumicën e kohës qarkullim të vazhdueshëm të veturave.

Meqë përzgjedhja e veturës ka rëndësi të madhe, shpesh mundoheni ta zgjedhni të duhurën, mirëpo nuk ja keni fare idenë se cili lloj është më i kërkuari dhe më i shituri, pavarësisht se jeni edhe vet në kërkim të më të mirës.

Sipas raporteve zyrtare, në gjashtë muajt e parë të këtij viti veturat më të shitura janë:

  • Dacia| 238 vetura
  • Renault| 203 vetura
  • Toyota| 159 vetura
  • Skoda| 156 vetura
  • Volswagen| 125 vetura
  • Suzuki| 105 vetura
  • Hyndai| 87 vetura
  • Kia| 81 vetura

Në listën e veturave më të shitura përgjatë këtyre gjashtë muajve, siç shihet në krye qëndron Dacia, si më e shitura deri më tani për këtë vit.

Image

Disa nga arsyet kryesore pse shumë njerëz po e preferojnë Dacia-n, janë: dimensionet e saj, dizajni praktik, kualiteti dhe mbi të gjitha çmimi i përballueshëm financiar karshi cilësisë së lartë që ka.

Ky është artikull i sponsorizuar.