Lagjja e të pasurve nxjerr në rrugë “bishat”

Lagjja e të pasurve nxjerr në rrugë “bishat”

Auto&Tech June 13, 2021 - 18:44

Residentët e një prej zonave më të pasura në Britani, e njohur për makinat e saj superluksoze, organizuan një spektakël të vërtetë, kur “bishat” e tyre parakaluan nëpër rrugë.

Alderley Edge në Cheshire, ndryshe i quajtur ‘Knightsbridge of the North’, ka disa nga makinat më të shtrenjta në botë, që tërheq kureshtarët nga e gjithë bota.

Por pavarësisht kësaj, shumë nga banorët janë mërzitur me këto shfaqje që shkaktojnë zhurma të mëdha dhe sjellin në fshat shumë të panjohur. Kështu që policia herë pas here ndërhyn për të vendosur qetësinë e thyer nga marmitatat e makinave Ferrarri e Lamborghini./A2

Image

Image

Image

Image

Image

Image

 

 

Image

Image

Image