Infektuar: 34295
Shëruar: 21043
Vdekur: 914
Çfarë ndodhë kur lidhni 10 karikues në një iPhone?

Çfarë ndodhë kur lidhni 10 karikues në një iPhone?

Auto&Tech October 18, 2020 - 21:32

Të gjithë duam që telefonat tanë të mbajnë më shumë baterinë, ose të mbushen më shpejtë, sepse ne vazhdimisht i përdorim ata.

Dhe kur jemi duke e mbushur telefonin tonë inteligjent, shpesh e shikojmë se me çfarë shpejtësie.

Por a e keni menduar ndonjëherë se nëse i lidhim 10 karikues në një iPhone a do të mbushet ai më shpejtë?

Në bazë të videos së mëposhtme duket se po.

Një person në kanalin e tij në YouTube e ka kryer këtë eksperiment.

aAi lidh 100 karikues në një vend dhe iPhone i tij mbushet më shpejtë se zakonisht. /Telegrafi/