Gjashtë dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo fals

Gjashtë dallimet që tregojnë nëse mbushësi është origjinal apo fals

Auto&Tech prill 15, 2019 - 09:15
Lexoni më shumë detaje

Në këtë galeri më poshtë, mund t’i shihni 6 dallimet që tregojnë nëse mbushësi i celularit është origjinal apo fals.

Shikoni mirë dhe herën tjetër kur të blini një mbushës, mos u mashtroni nga ai fals.

Image

Image

Image

Image

Image

Image