Kjo është makina e fundit e policisë italiane

Kjo është makina e fundit e policisë italiane

Auto&Tech nëntor 06, 2018 - 17:25
Lexo detajet!

Ne jemi mësuar të shohim policinë italiane me Alfa Romeo apo Lamborghini.

Por karabinierët kanë zbuluar makinën e fundit të patrullimit. Një Jeep.

Makina e re e forcave policore italiane është e blinduar.

Dritaret, gomat dhe panelet e trupit mund të përballojnë të gjitha sulmet.

“Është një mjet taktik i aftë për të një siguri të nivelit të lartë për ushtarakët dhe gratë, duke ofruar një besueshmëri të jashtëzakonshme mekanike për të arritur me sukses çdo mision,”-raporton Top Gear.

Image 
Image 
Image 
Image 
Image