Makina më e ngadaltë në botë e cila nuk ka motor fare (VIDEO)

Makina më e ngadaltë në botë e cila nuk ka motor fare (VIDEO)

Auto&Tech nëntor 01, 2018 - 23:03
Detajet

Hannes Langeder ka marrë brohoritje ndërkombëtare për super-makinat e tij me pedale.

Ferdinand Porsche GT3 RS dhe Fahrad Farfalla Ferrari janë bërë prej shiritave kasetave dhe janë tërësisht pa motorë.

Në vijim është një transkript i videos.

">http://