Zbuloni nëse të dhënat tuaja personale janë vjedhur në Facebook

Zbuloni nëse të dhënat tuaja personale janë vjedhur në Facebook

Auto&Tech tetor 14, 2018 - 18:17
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Hakerat vodhën të dhënat personale të 29 milionë përdoruesve të Facebook kohët e fundit.

Të dhënat e hakuara përfshijnë informacione si numra telefoni, email,gjinia, vendlindja, madje edhe të dhënat mbi statusit e marrëdhënies që keni.

A janë vjedhur të dhënat tuaja?

Ka një mënyrë të lehtë për të kontrolluar.

Mjafton të vizitoni faqen ‘Help Center’ në website-n e Facebook dhe bëni ‘log in’ me adresën tuaj.

Faqja do t’ju tregojë nëse të dhënat tuaja janë hakuar apo jo, dhe cilat të dhëna në veçanti.

Ndërsa vlen të përmendet se nuk është marrë asnjë informacion mbi kartat e pagesës apo mbi kartat e kreditit.

Hakerat ishin në gjendje të shihnin katër shifrat e fundit të kartës së kreditit të një përdoruesi të Facebook.