Ja si do të jetë PS5 dhe kur do të dalë në shitje

Ja si do të jetë PS5 dhe kur do të dalë në shitje

Auto&Tech tetor 07, 2018 - 23:32
Lexo lajmet e fundit nga vendi!

Një patentë Sony marrë nga portali GearNuke duket se sugjeron zbatimin e pajtueshmërisë së prapambetur në PS5.

Ndërkohë që konsola nuk përmendet kurrë direkt, patentimi flet për "softuerin e trashëgimnisë", dmth. Lojërat e gjeneratave të mëparshme do të jenë të disponueshme dhe për PS5.

Sistemi i patentuar do të jetë në gjendje të identifikojë pjesë të veçanta të lojës dhe pastaj shpejt t'i zëvendësojë ato me textures dhe materiale të tjera të rinovuara për të marrë më të mirën nga një platformë e re, me një rezolucion më të lartë të bazuar në ekranin e përdorur.

Një teknikë që nuk është në PlayStation 4 dhe për këtë arsye do të përfaqësonte një element të rëndësishëm të risive për një console të ardhshme.

Nuk është ende e qartë kur kjo PlayStation 5 do të lançohet, por besohet se viti i duhur mund të jetë 2020. /Intv